Laptop billentyűzet - magyar nyelvű

Budapesten a legtöbb felhasználó azzal szembesül, hogy frissen vásárolt laptopján nem magyar a billentyűzet. Van, aki ezt az üzletben észre sem veszi. Sokak számára persze ez a körülmény nem okoz semmilyen különösebb fennakadást a használatban, hiszen a magyar nyelv ékezetes betűi megfelelő gépbeállítással, azaz a magyar billentyűkiosztás beállítással azonnal használhatók a nyevünkre jellemző hosszú ékezetes magánhangzók begépelésére, szükség esetén a gombokra vásárolható matricák, ezt fel lehet ragasztani, de ha a notebook készüléküket végleges magyar klaviatúrával használnánk, van erre is opció: a legtöbb laptopszalon tart raktáron HP, Asus, Apple, Dell vagy Samsung notebookok számára magyar nyelvű tasztatúrát speciális betűkarakterekkel.
laptop billentyűzet magyar betűkkel
Lényegében a hungarian laptop keyboard (külföldi webshopokban így kereshető) jószerével csupáncsak abban különbözik az angoltól, hogy külön nyomógombok adottak a nyelvünkre jellemző ékezetes karakterek (ú - ű - ó - í stb) számára, ezen felül a nemzetközi klaviatúrához képest - és érdemes tudni, hogy nyomdatörténeti ok áll mögötte - a Z és az Y billentyűk fel vannak cserélve egymással, innen is adódik a név: QWWERTZ billentyűkioasztás.

Magyar billentyűzetkiosztás - QWERTZ

Laptop árak, klaviatúra árak Magyarországon

Budapesti szervizunkben és webáruházunkban magyar billentyűzettel elláttott hatalmas notebook kínálat az otthoni / munkahelyi felhasználástól a csúcskategóriás gamer laptopokig, 2018-ben már 41.990 Ft-tól akár ingyenes házhoz szállítással. Alkatrész áruházból notebook billentyűzet nagy országos raktárról, azonnal, garanciával. A billentyűzetek beszerelése a mi szervízünkben ingyenes előtte megtudni az interneten,  hogyan lesz használható magyarnyelvű betűkészlet a kijelzőn megjelenítve? Online rendelés: SlimStar 8000ME vezeték nélküli billentyűzet és egér szett. ASUS és Dell laptopbillentyűzet vásárlás, notebook alkatrészüzltben. - Dell laptop szerviz - kijelző és akkumulátor árak Budapesten

Exkluzív ajánlat: fekete notebook billentyűzet, magyar betűs

Lásd fenti képünkön lásd: ASUS X55VD fekete magyar (HU) laptop billentyűzet raktári áron 10.990 Ft.